Nu toți angajații Primăriei Bălți sunt de acord să fie testați la coronavirus

Angajații Primăriei din Bălți nu vor avea acces la locul de muncă, fără testul la coronavirus. Despre aceasta a anunțat viceprimarul, Nicolai Grigorișin în cadrul ședinței on-line de vineri. La data de 19 iunie, au fost efectuate 246 de teste în rândul angajaților primăriei. 63 s-au dovedit a fi pozitive.

Însă testul repetat a demonstrat în 12 cazuri, un rezultat negativ. Al doilea test nu a identificat infecția în organismul acestora. Cu toate acestea, potrivit șefei Direcției de Sănătate, în considerare sunt luate datele primului test, ceea ce înseamnă că unii dintre angajații primăriei se vor autoizola. Iar când se vor întoarce la muncă, vor fi testați din nou.

Viceprimarul a comunicat că șapte angajați ai primăriei din diferite departamente refuză testarea. Nicolai Grigorișin menționează că, administrația locală a organizat testarea gratuită a personalului, însă dacă aceștia nu doresc, pot face un test la clinicile private. Imprtant este, că fără rezultatele testării nu vor putea reveni la locul de muncă.

Conform datelor din 22 iunie, la Bălți, de la debutul pandemiei, au fost înregistrate 1.069 de cazuri de coronavirus. 35 de persoane au murit din cauza complicațiilor cauzate de infecție, iar 374 de pacienți s-au vindecat.

Не все работники бельцкой мэрии согласились пройти тест на коронавирус

Не все работники бельцкой мэрии согласились пройти тест на коронавирус

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 22. Juni 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture