O angajată a primăriei din Bălți petrecută pe ultimul drum

Durere mare pentru familie, apropiați dar și colegi. La data de 26 iulie, a plecat de printre noi Janna Zaslavscaia, șefa Direcției evidență contabilă a Primăriei municipiului Bălți. Aceasta a pierdut lupta pentru viață la numai 55 de ani, starea sănătății fiind afectată de mai multe boli de care suferea. Cu o activitatea de peste 15 ani în cadrul administrației bălțeni, astăzi a fost petrecută pe ultimul drum.  

Colegii o descriu pe Janna Zaslavcaia, ca un adevărat profesionist, care a practicat cu responsabilitate munca de contabilă.

Primăria din Bălți, a venit cu un mesaj de rămas bun.

,,Dumneaei a fost un om cu suflet mare, profesionistă în domeniul său. A educat o pleiadă de tineri specialiști contabili. Cunoștințele, experiența, capacitatea de a comunica cu colegii sunt de neprețuit pentru un conducător, precum a fost Janna Zaslavscaia. recerea ei în neființă este o grea încercare pentru toți cei apropiați, rude, copii și colegi. Suntem profund îndurerați alături de familie, căreia îi aducem sincere condoleanțe!”, se arată în mesajul scris de primăria din Bălți.

Janna Zaslavscaia și-a început activitatea în Primăria municipiului Bălți din anul 2003. Iar ca contabil-șef în primărie, șef al Direcției evidență contabilă  a început să activeze din 1 august 2011.

O angajată a primăriei din Bălți petrecută pe ultimul drum

O angajată a primăriei din Bălți petrecută pe ultimul drum

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 27. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture