O bălțeancă ajunsă într-o situație complicată, a apelat pentru ajutorul viceprimarului

Viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin se arată nemulțumit de decizia comisiei care a alocat doar 1000 de lei, în cazul unui bălțence care s-a adresat după ajutor către primărie, pentru nepoata femii care are nevoie de medicamente costisitoare. În cadrul unei emisii directe de la postul nostru de televiziune Grigorișin a menționat că personal se va ocupa de soluționarea acestui caz.

Către viceprimarul de Bălți Nicolai Grigorișin a apelat pentru ajutor o bălțeancă, pentru a cere ajutor în cazul unei nepoate a femeii care are nevoie de un tratament costisitor, familia fiind nevoită să apeleze la primărie pentru un suport financiar. După colectarea și verificarea tuturor actelor necesare, grupul de lucru a decis să aloce familiei ajutorul în valoare de 1000 lei, în timp ce pentru medicamente este nevoie de mult mai mult. Potrivit femeii, au fost prezentate cecuri într-o valoare de peste 20 de mii de lei.

Nicolai Grigorișin, a menționat că este extrem de indignat de decizia luată de comisie. Potrivit acestuia, primăria încearcă să îi ajute pe toți cei aflați în dificultate, indiferent de situația financiară din familie, iar o astfel de decizie este inacceptabilă: „Cum poate fi acordată unei persoane avute 5.000 de lei pentru asistență și doar 1.000 de lei pentru nevoiași?”, se întreabă viceprimarul.

Grigorișin s-a adresat femeii în emisie directă și i-a explicat cum ar trebui să acționeze. Acesta a mai menționat că va prelua cazul sub controlul personal pentru a fi soluționat.

O bălțeancă ajunsă într-o situație complicată, a apelat pentru ajutorul viceprimarului

O bălțeancă ajunsă într-o situație complicată, a apelat pentru ajutorul viceprimarului

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 22. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture