O casă de locuit din localitatea Bulboaca, raionul Briceni a fost cuprinsă de flăcări

Datorită intervenției operative a salvatorilor o femeie a fost salvată din incendiu, fiind evacuată din casa afectată.

0

Incendiu într-o casă din localitatea Bulboaca, raionul Briceni. Cazul dat a fost înregistrat în seara zilei de 21 decembrie în jurul orei 20:09.  Potrivit informațiilor preliminare, o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări. Pentru lichidarea arderii, a fost necesară intervenția a două echipe de pompieri.

Potrivit comunicatului emis de IGSU al MAI ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că flăcările au cuprins acoperișul locuinței. În acela-și timp, datorită intervenției operative a salvatorilor o femeie a fost salvată din incendiu, fiind evacuată din casa afectată. Aceasta a fost predată medicilor pentru îngrijiri necesare.

Arderea a fost localizată către ora 20:39 minute, și lichidată complet la ora 22:20. Potrivit IGSU, în urma incendiului a fost distrus acoperișul casei cu suprafața de 60m2 și bunurile materiale dintr-o cameră. Menționăm că cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture