O NOUĂ CRIZĂ A GUNOIULUI DIN BĂLȚI

Din data de 25 iulie, orașul Bălți a intrat într-o nouă criză a gunoiului. Pe parcursul acestor zile, tomberoanele din curțile orașului sunt pline, din care emană mirosul oribil al deșeurilor. Primarul de Bălți,  Nicolae Grigorișin susține că ,, Salubrity Solutions” a închis poligonul din motivul că nu mai este loc pentru depozitarea gunoiului. Compania argumentează acest lucru prin faptul că nu sunt finanțe de a păstra gunoiului.

Primăria municipiului Bălți a înaintat o propunere catre compania responsabilă de poligon, de a ajuta în procesul de curățare, prin mijloace tehnice și personal.

Reprezentantul companiei ,,Salubrity solutions” , Dumitru Rusnac, spune ca banii transferați din partea Întreprinderii Municipale ,,Direcţia Reparaţii şi Construcţii Drumuri Bălţi,, nu sunt suficienți pentru a achita datoriile.

Situația actuală a gunoiului din Bălți a ajuns la o stare critică. Astfel, sa creeat o comisie spiacială, responsabilă de soluționarea crizei. După, documentarea privitor problemei, aceștea au promis că în cel mai apropiat timp vor găsi metode de elucidare a cazului.

Criza gunoiului din Bălți a ajuns la un nivel critic din decembrie 2017, după ce compania ,,Salubrity Solutions” a anunțat încetarea transportării gunoiului din oraș.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture