O ȚEAVĂ SPARTĂ A INUNDAT O STRADĂ DIN BĂLȚI

O țeavă spartă a inundat Strada Sorocii din Bălți. Tone de apă s-au scurs în gospodăriile locatarilor și pe drum, provocând mari pagube și probleme pentru circulația rutieră.

„Locatarii spun că apa a curs ore la rând. Când s-au trezit dimineața curtea era deja inundată, culturile distruse, iar mai multe urătănii s-au înecat. Reprezentanții Apă-Canal dau vina pe țeava învechită.”

Femeia spune că a chemat specialiștii Apă-Canal dis-de-dimineața. Ajunși la fața locului, aceștia nu făcut practice nimic. Apa a continuat să se scurgă, ajungând până în casă.

Apa a pătruns și în subsolul casei de alături, unde a distrus toate proviziile pentru iarnă.

După două ore de așteptare a venit o altă echipă de angajați, însă fără tehnică.

Lucrările de pompare au început aproape de ora zece. Locatarii se tem însă că pentru casele lor este deja prea târziu. Mai mult, aceștia au accentuat că nu este pentru prima dată când pe strada Sorocii se sparg țevile și că angajații Apă-Canal își îndeplinesc lucrul necalitativ și cu întârzieri.

Contactat de BTV, inginerul șef Apă-Canal Bălți, Eduard Boico, a declarat că este un accident obișnuit, care nu presupune careva despăgubiri pentru locatari.

Angajații au dat asigurări că vor rezolva problema până la sfârșitul zilei și vor face ordine în gospodăriile afectate.

Totodată, șeful adjunct Apă-Canal, a dat asigurări că va veni cu un comentariu pe marginea problemei de pe strada Sorocii, în materialele următoare.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture