Olandezii au trimis ajutor umanitar pentru bălțenii nevoiași

Mai multe camioane cu ajutorul umanitar au ajuns la Bălți. De data aceasta din Olanda, de la organizația caritabilă „HRIF”. Asociația publică „Sperantza”, datorită căreia i-a fost acordată asistența către Bălți, va distribui haine și echipamente medicale Casei Veteranilor, Centrului Evreiesc Hesed Iacov și veteranilor de război din Afganistan.

Cea mai mare parte a ajutorului a fost primit de Spitalul de Psihiatrie Bălți – echipamente medicale, paturi, saltele, haine, obiecte de igienă.

Ajutorul umanitar va fi, de asemenea, înmânat satului Cunicia din raionul Florești, Unirii Mamelor din Briceni și organizației caritabile „comune”.

Organizația caritabilă HRIF împreună cu organizația Bălți Speranza oferă asistență celor care au nevoie de mai bine de 6 ani. Pe lângă Bălți, ajutorul umanitar este destinat organizațiilor și instituțiilor din alte așezări din regiunea de nord a țării.

Olandezii au trimis ajutor umanitar pentru bălțenii nevoiași

Olandezii au trimis ajutor umanitar pentru bălțenii nevoiași

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 26. November 2019

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture