Orele on-line, s-au sfârșit? Studenții de la universitatea din Bălți au revin în sălile de cursuri

Universitatea ,,Alecu Russo’’din Bălți și-a deschis astăzi ușile pentru studenți, după cele 2 săptămâini de activitate de la distanță. Campsul universitar a fost invadat de tineri, obosiți de orele online și nerebdătodori de a-și revedea colegii și profesorii.

Mulți dintre ei nu și-au  putut stăpâni zâmbetul, iar boboceii entuziasmați au făcut cunoștință face-to-face cu prietenii cu care vor împărți băncile facultății.

În pofida restricțiilor impuse de autorități, unii studenți nu s-au putut abține de la îmbrățișări, dorul le-a dezactivat frica de a contracta virusul.

Studenții din anii 2 și 3 ai universității din oraș, consideră că boboceii cu greu se vor încadra în procesul de învățământ. Aceștia, însă nu văd posibile dificultăți.

Amintim că conform ordinului ministerului Educației, primele două săptămâni din acest an de studiu au fost desfășurate online de către toate universitățile din țară.

Orele on-line, s-au sfârșit?

Orele on-line, s-au sfârșit?Studenții de la universitatea din Bălți au revin în sălile de cursuri

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 16. September 2020

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture