Pacienții internați la Spitalul din Bălți cu COVID-19 au fost vizitați de Renato Usatîi

Renato Usatîi este primul politician din Moldova care a vizitat pacienții infectați cu COVID-19. Astăzi Edilul de Bălți a făcut o vizită la Spitalul din localitate unde sunt internați și 6 pacienți cu coronavirus. Usatîi a vorbit cu aceștea despre starea lor de sănătate dar și despre condițiile în care sunt internați. Ce lucruri frumoase va face primarul pentru personalul din instituție, aflați în continuare.

Lupta cu COVID-19 are loc și la spitalul din Bălți. Astfel șeful municipiul Renato Usatîi vine cu noi soluții de ai ajuta pe cei care luptă cu virusul. Cei peste 500 de angajați ai instituției medicale care locuiesc în oraș dar și suburbii, începând de mâine vor fi asigurați cu transport gratuit pentru a ajunge la muncă și înapoi acasa în siguranță. Iar pentru 20 de persoane care muncesc în secția boli infecțioase edilul va asigura din bani proprii hrana acestora pe o perioadă de două luni. Sunt câteva decizii frumoase luate de Usatîi timp de câteva ore cât s-a aflat într-o vizită la Spitalul Clinic Bălți.

La fel edilul a mai donat 1000 de măști, extrem de necesare Spitalului. Și a stat de vorbă cu cei 6 pacienți internați în secția infecțioase, astfel Renato Usatîi este primul politician din Moldova care a vizitat pacienții infectați cu COVID-19.

Amintim că, de săptămâna trecută, Spitalul Clinic Bălți tratează pacienții infectați cu coronavirus. Toți pacienții internați cu COVID-19 la spitalul din Bălți, sunt originari din raioanele din nordul republici, la moment nu avem nici un caz confirmat de îmbolnăvire în municipiu.

Pacienții internați la Spitalul din Bălți cu COVID-19 au fost vizitați de Renato Usatîi

Pacienții internați la Spitalul din Bălți cu COVID-19 au fost vizitați de Renato UsatîiRenato Usatîi este primul politician din Moldova care a vizitat pacienții infectați cu COVID-19. Astăzi Edilul de Bălți a făcut o vizită la Spitalul din localitate unde sunt internați și 6 pacienți cu coronavirus. Usatîi a vorbit cu aceștea despre starea lor de sănătate dar și despre condițiile în care sunt internați. Ce lucruri frumoase va face primarul pentru personalul din instituție, aflați în continuare.

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 31. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture