Părinții nu vor avea acces în școală

Copii vor rămâne fără susținerea părinților în prima zi de școală. Astfel de măsuri au fost implementate în Liceului Teoretic „ Mihail Lomonosov” din Bălți. Decizia a fost justificată prin necesitatea de a  preveni riscul de răspândire a virusului COVID-19.

În acest an părinții nu-și vor putea duce odraslele în sălile de clasă. Dacă până acum, copiii participau la careul solemn, apoi  mergeau în bănci. Din păcate, infecția de coronavirus a făcut mari schimbări. Anul acesta, părinților nu li se va permite să meargă la școală. Ei își pot conduce copilul până la poartă sau până la intrarea în instituție. Despre aceasta ne-a spus Valentina Ivanova, directoarea Liceului Teoretic „ Mihail Lomonosov”. Ea a menționat că în caz de necesitate părinții ar trebui să anunțe profesorii prin telefon. 

La intrare în instituție și pe coridoarele acesteia este strict necesară masca de protecție. De asemenea la intrări vor fi amenajate soluții dezinfectante, pentru prelucrarea mâinilor. Iar elevii și profesorii vor fi supuși screeningului temperaturii.

Родителей не будут пускать в школы

Родителей не будут пускать в школы

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 14. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture