PAȘA PARFENI LE-A TRANSMIS GUVERNANȚILOR UN MESAJ DE SĂRBĂTORI

Interpretul Pasha Parfeni le-a trimis de sărbători un mesaj guvernanților. Acesta nu i-a felicitat, nu le-a urat cuvinte calde, ci dimpotrivă, le-a trimis gândurile sale apăsătoare, informează zugo.md.

Artistul a scris o postare emoționantă pe Facebook, care „nu e o istorie despre un act de caritate, ci despre ură”, spune interpretul.

Astă seară am trecut în grabă pe la magazin după niște produse elementare pentru dejun. Nimic deosebit, cumpărătura m-a costat 107 lei. Mi-am amintit de bunica pe care am întâlnit-o azi, și căreia împreună cu un amic i-am dat 50 de lei (ce aveam prin buzunare la moment), cu toate că nu cerșea. Când i-a luat, bunicuța a început să plângă. Acum seara mi-am dat seama că ea nu poate face nici măcar aceste cumpărături cu acei 50 de lei. Oare cum va supraviețui ea această iarnă? Și astfel de cazuri sunt mii”, a povestit Pasha Parfeni.

Impresionat de această întâmplare, acesta a adresat guvernanților un mesaj deosebit înainte de sărbători:

Două adresări:

1.Voi, cei care susțineti sistemul oligarhic pe facebook și în principiu, prin comentarii sau prin tăcere, să știți, că a-ți contriubuit la această situație și continuați să o faceți.

2.Dragi guvernanți, vă trimit gândurile mele apăsătoare, să vă însoțească măcar pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Nu cred că ați meritat să le petreceți cu inima ușoară”, a conchis acesta.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture