PCCOCS are un nou șef-adjunct interimar. Cine este Sergiu Brigaev

Acesta a fost numit în funcție după ce Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a aprobat ordinul procurorului general interimar, Dumitru Robu.

0

PCCOCS are un nou șef-adjunct interimar. În funcția dată a fost numit Sergiu Brigai. Acesta a fost numit în funcție după ce Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a aprobat ordinul procurorului general interimar, Dumitru Robu, transmite agora.md

Menționăm faptul că Sergiu Brigai și-a început cariera în iulie 2011, fiind numit în funcția de procuror în cadrul Procuraturii de Nivelul Curții de Apel Chișinău. La data de 1 august 2016, acesta a fost numit în funcția de procuror în cadrul Procuraturii de Circumscripție Chișinău.

Astfel în luna octombrie 2018, CSP a propus numirea lui Sergiu Brigai în funcția vacantă de procuror în Secția combaterea traficului de ființe umane din cadrul Direcției urmărire penală și criminalistică a Procuraturii Generale.

În contextul dat la data de 7 octombrie curent, Dumitru Robu a semnat ordinele prin care au încetat mandatele conducerii interimare a adjuncților interimari ai PCCOCS.

Menționăm că la data de 15 octombrie curent, CSP l-a desemnat pe Sergiu Russu în calitate de șef interimar al PCCOCS, iar pe Vladislav Bobrov – adjunct interimar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture