PCRM PIERDE NOI POZIȚII. 500 DE MEMBRI AI PCRM-LUI DIN OPT RAIOANE AU TRECUT DE PARTEA PSRM

Peste 500 de membri ai Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, reprezentanți din nouă raioane ale țării și din Capitală, au anunțat luni că părăsesc formațiunea și aderă la Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Potrvit lor, PSRM va putea consolida stânga împotriva unionismului promovat de actuala guvernare.

Am luat o decizie de a părăsi PCRM. Astăzi în Moldova este doar un singur partid cu adevărat de opoziție – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Considerăm că Partidul Socialiștilor poate consolida opoziția de stânga și a salva statul Moldova de unioniști, să renască economia țării, să elibereze țara de corupție, să-i pedepsească pe toți cei care au participat la furtul miliardului și să întoarcă banii.”

De asemenea foștii membri PCRM au menționat că actuala conducerea a partidului în frunte cu Vladimir Voronin au trădat valorile simpatizanților PCRM.

La rândul său liderul PSRM, Igor Dodon, a scris pe pagina sa de Facebook că cei 500 de membri PCRM care au trecut în tabăra socialiștilor își păstrează viziunile ideologice și sunt fideli cauzei pentru care s-au implicat în politică.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture