Pensionarii, care nu dețin carduri bancare, în luna mai vor primi banii la domiciliu

În luna mai, beneficiarii de pensii și alocații, care nu dispun de carduri bancare, vor primi banii la domiciliu. Practica este similară cu cea din luna aprilie. Despre aceasta a anunțat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

„Suntem în perioada de plată a pensiilor și a alocațiilor, pentru persoanele vârstnice, din grupurile de risc, inclusiv și pentru persoanele cu dizabilități.

Cum a fost realizată procedura în luna aprilie, și pentru luna mai sunt planificate plata prestațiilor sociale la domiciliu, prin intermediul „Poștei Moldovei””, a menționat Viorica Dumbrăveanu.

Astfel, beneficiarii care nu dispun de carduri bancare sunt îndemnați să stea acasă. Asta în condițiile în care prestațiile sociale vor fi aduse la domiciliu de angajații „Poștei Moldovei”.

Potrivit ministrei, există 690.948 de beneficiari, dintre care 64%, sau 443.176 de persoane primesc pensia prin intermediul „Poștei Moldovei”.

Sursa: agora.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture