Peste 38 de mii de elevi din Capitală vor fi alimentați gratuit, la pachet, cât timp vor studia online

0

Peste 38 de mii de elevi din Capitală vor fi alimentați gratuit, cu livrare la pachet, în perioada în care vor studia online. Valoarea pachetului cu produse este echivalentă cu cea a consumației unui copil la cantina școlii pentru 5 zile. Acesta va include: produse de patiserie și cofetărie, suc, cașcaval ambalat, unt, fructe (mere, banane, citrice), crupe în sortiment, paste făinoase și iaurt natural, informează tv8.

Distribuirea produselor alimentare pentru elevi va fi organizată în una din zilele săptămânii, prin ridicarea coletului de către părinți, conform unui grafic stabilit. În cazul imposibilității prezenței părintelui la instituție în ziua stabilită, pentru a primi pachetul, acesta va putea fi ridicat într-o altă zi.

Coletele nedistribuite vor fi returnate prestatorului de servicii alimentare, iar plățile se vor face pentru numărul de unități livrate.

Distribuirea pachetelor se va face pentru următoarele categorii de copii, care beneficiază de alimentație gratuită: elevi din clasele I-IV – în valoarea micului dejun, elevi din clasele I-IV din familii social-defavorizate – în valoarea micului dejun şi a prânzului, elevi din clasele V-IX din familii social-defavorizate – în valoarea micului dejun, elevi din clasele I-XII care au fost bolnavi de Tuberculoză (TBC) şi cei care au contactat focarele cu TBC – în valoarea micului dejun şi a prânzului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe