Plata pentru prima jumătate a lui decembrie, transferată către Gazprom

0

SA „Moldovagaz” anunță că a transferat în întregime plata pentru gazele naturale consumate în prima jumătate a lunii decembrie. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat remis presei, transmite Știri.md.

În acest sens, administrația întreprinderii le mulțumește consumatorilor casnici și noncansici care au achitat la timp gazele naturale pentru luna noiembrie, precum și au transferat mijloace bănești pentru prima jumătate a lunii decembrie.

Reamintim că „Moldovagaz” este obligat până la data de 20 a fiecărei luni să-și îndeplinească obligațiile contractuale privind achitarea furnizorului extern costul gazelor naturale consumate în luna precedentă, precum și jumătatea din costul gazelor naturale consumate în luna curentă a anului.cas

În context, întreprinderea anunță consumatorii despre necesitatea plăților în avans pentru gazele naturale, măsură extremă necesară pentru a asigura funcționarea neîntreruptă a sistemului de gaze din Republica Moldova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture