Poliția bate alarma! De sărbători sporesc furturile!

În perioada sărbătorilor de iarnă riscăm să devenim ținta hoților, odată ce sporește numărul furturilor din locuințe, automobile și buzunare. Poliția bate alarma și ne îndeamnă să fim mai prudenți atunci când mergem după cumpărărturi sau în vacanță. Pentru hoți acesta este momentul perfect.

Potrivit șefului secției investigații infracțiuni, Dumitru Cibotari, doar în luna decembrie a acestui an, în municipiul Bălți au fost deja înregistrate 56 de furturi, majoritatea din automobile și buzunare.

Cât despre furturile din apartamente, acesta spune că cele mai întâlnite metode de pătrundere ilegală au fost prin forţarea uşii de acces şi a geamurilor termopane.

În acest sens poliția recomandă cetățenilor să se asigure că ușa de la intrare este solidă, să instaleze iluminator în scara blocului sau a casei și grilaje metalice pentru geamuri,mai ales dacă locuiesc la parter.

În luna decembrie a anului trecut au fost înregistrate 65 de furturi.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture