POLIȚIA BATE PASUL PE LOC: NICIUN SUSPECT ÎN CAZUL MICROBUZELOR VANDALIZATE LA BĂLȚI

Poliția bate pasul pe loc în cazul microbuzelor de maxi taxi din Bălți vandalizate în ajun de Ziua Independenței. După trei săptămâni de la cele întâmplate, poliția nu are niciun suspect.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru, cazul rămâne la aceeași etapă, iar polițiștii întreprind acțiuni de identificare a făptașilor.

„Materialul a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Bălți. A fost inițiată procedura contravențională pe faptul distrugerii sau deteriorării intenționate a bunurilor străine. La moment, poliția întreprinde acțiuni în vederea identificării persoanelor care se fac vinovate de deteriorarea anvelopelor ale maxi-taxiurilor.”

În urma incidentului din noaptea de 26 spre 27 august au avut de pătimit mai mulți șoferi ale căror microbuze au rămas în pană. Persoane necunoscute au spart roțile autovehiculelor.

Incidentul a stârnit mai multe discuții și suspiciuni mai ales la adresa lui Vladimir Plahotniuc. Șoferii cred că anume Plahotniuc ar fi persoana care a stat în spatele celor întâmplate. Astfel, acesta ar fi încercat să împiedice bălțenii să meargă la protestul din capitală.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture