Poliția Capitalei a scos din circuit droguri în valoare de 450 000 lei

Ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, despre activitatea infracțională a unui tânăr, care urma să ridice o cantitate impunătoare de droguri.

Astfel, pe data de 15 ianuarie în urma măsurilor efectuate de către gupa Antidrog a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, într-o casă aflată în construcție în flagrant a fost reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar din capitală. Acesta a fost reținut în timp ce a ridicat din ascunziș un pachet, în care se aflau 64 de pachețele de tip zip-lok cu substanța narcotică sub forma de praf și bulgari ,,PVP “ (numită și sare) și 17 pachețele cu masă vegetală “Marijuană”, informează echipa.md.

La fata locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor. Ulterior, cu acordul tânărului, forțele de ordine au efectuat percheziție la domiciliul acestuia, unde au fost depistate și ridicate: 1 pachețel de tip zip-lock în care se afla masa vegetală cu miros specific marijuană , 10 pachetele de tip- zip lock cu PVP, 33 de pachețele de tip-zip lock cu o masă vegetală uscata (himari) și 14 săculețe la fel cu masa vegetală uscată.

În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, suspectul ar fi obținut un profit de circa 450 000 de lei.

Toate probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture