Polițist cu imaginea nepătată

Un ofiţer superior de investigaţii din cadrul Biroului Crime Grave al Inspectoratului de Poliție Bălţi a denunțat, tentativa unui bărbat, anterior condamnat pentru viol, care a încercat să-l mituiască oferindu-i peste 23.600 de lei.

În schimbul banilor, bărbatul aflat în urmărire statală pentru eschivarea de la organul de urmărire penală şi instanţa de judecată, solicita ca polițistul să nu-l atragă la răspundere penală pentru păstrarea substanţelor narcotice.

În urma denunțului, procurorii Anticorupție s-au deplasat în incinta Inspectoratului de poliție, unde l-au reținut pe bărbat în timp ce îi transmitea polițistului banii, în biroul de serviciu al acestuia.

Pe cazul dat a fost intentată o cauză penală pentru corupere activă. Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la șase ani și o amendă de până la 80 mii de lei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture