POLIȚIȘTII DIN BĂLȚI AU PRIMIT DISTINCȚII ÎN AJUN DE ANIVERSARE

În ajunul aniversării a 26 de ani de la înființarea Poliției Naționale, angajații Inspectoratului de Poliție Bălți au primit distincții pentru înalt profesionalism, responsabilitate și dedicație. Acestea au fost înmânate prin ordinul ministrului de interne și a Inspectoratului General al Poliției.

Evenimentul a avut loc în ziua de vineri, 16 decembrie, în incinta Teatrului Național „Vasile Alecsandri”. În total, circa 50 de polițiști din Bălți s-au ales cu insigne pentru serviciu impecabil, Cruce „Pentru Merit”, medalii și diplome de onoare.

Șeful Inspectoratului de Poliție Bălți, Valeriu Poparcea, a menționat că efectivul se poate lăuda cu unele dintre cele mai bune rezultate pe țară, la capitolul descoperirea crimelor. Totodată, acesta a anunțat un minut de reculegere pentru polițiștii căzuți la datorie.

Rudele erilor căzuți la datorie și a veteranilor trecuți din viață, au primit ajutor material din partea Inspectoratului de Poliție Bălți.

Prezent la eveniment, președintele organizației veteranilor al Ministerului Afacerilor Interne, Alexei Armaș, a îndemnat angajații Inspectoratului de Poliție din Bălți să-și onoreze cu devotement jurământul dat patriei.

Pe data de 18 decembrie curent, Poliția Națională împlinește 26 de ani de la înființare.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture