Premierul Marii Britanii, la terapie intensivă: starea de sănătate a lui Boris Johnson s-a agravat

Starea de sănătate a premierului britanic Boris Johson s-a agravat, anunță Antena3. Premierul Marii Britanii este internat la terapie intensivă, având nevoie de ventilație mecanică.

Premierul britanic a fost internat duminică seară într-un spital din Londra după ce timp de zece zile a avut simptome persistente, inclusiv febră mare, ca urmare a infectării cu noul coronavirus.

Internarea ridică întrebări despre capacitatea lui Boris Johnson de a guverna, în timp ce Downing Street insistă că este doar o măsură de precauție și a negat că starea premierului este mai gravă decât se știe.

„La recomandarea medicilor săi, premierul a fost internat în spital pentru analize. Este o măsură de precauție, pentru că simptomele de coronavirus ale premierului persistă la 10 zile de la diagnosticarea sa”, se arată într-un comunicat emis de la biroul său din Downing Street.

Ministrul de Externe Dominic Raab va conduce ședința guvernului de luni privind gestionarea pandemiei de coronavirus.

Sursa: stiripesurse.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture