Premierul susține că și-a luat cetățenia română pentru că avea nevoie de ea în afaceri

Premierul Ion Chicu susține că a obținut cetățenia română la începutul anilor 2000, deoarece avea nevoie de ea în dezvoltarea afacerilor sale? scrie cotidianul.md

El a declarat joi, în cadrul unei emisiuni de la postul N4, că a obținut cetățenia română în anul 2002, într-o perioadă în care avea afaceri ce se desfășurau și în România.

Astfel, el a lăsat de înțeles că singurul motiv care l-a determinat să obțină pașaport românesc acesta și a fost: „Este clar că cetățenia UE dacă te gândești așa ca businessman oferea multe posibilități și am mers pe această oportunitate. Eu respect foarte mult statul român și statul moldovenesc, bineînțeles, în primul rând, pentru că aici e patria mea”.

Amintim că deputatul român Constantin Codreanu a solicitat, la sfârșitul lunii mai, retragerea cetățeniei române pentru Ion Chicu, după ce premierul moldovean a lansat unele atacuri la adresa Bucureștiului și a unor politicieni de peste Prut.

Sursa: cotidianul.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture