Presa din Balti: Episcopul Marchel, infectat cu noul coronavirus

Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, a fost testat pozitiv, acum două zile, la noul coronovirus. Acest lucru a fost confirmat pentru redacția NordNews.md de surse avizate din sistemul medical din Bălți. 

Contactat telefonic fața bisericească a infirmat această informație. Într-un ton imperativ Marchel a interzis redacției nordnews.md să publice această informație.

Eu vă interzic să publicați așa știre. Măi, măi, o să stea soarele dacă Episcopul Marchel s-a îmbolnăvit”, a declarat fața bisericească.

Precizăm că Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, promovează una dintre cele mai des întâlnite teorii ale conspirației cu referire la COVID-19 și vaccinarea populației. Acesta îndeamnă creștinii să nu accepte vaccinarea împotriva virusului, întrucât pandemia ar fi fost… inventată pentru vaccinarea forțată prin cipizare.

Sursa: nordnews.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture