Președintele federal al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, vine astăzi la Chișinău

Această vizită este drept un semn de sprijin pentru cursul de reformă urmat de președintele Sandu și premierul Gavrilița.

Președintele federal al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, va efectua astăzi o vizită la Chișinău. Potrivit autorităților din Germania, federalul va fi întâmpinat cu onoruri militare de către președintele Maia Sandu, transmite N4.

Pe lângă discuții politice cu președintele care vor avea loc, prim-ministrul și reprezentanții Parlamentului, președintele federal va deschide o conferință de afaceri și se va întâlni cu absolvenții și politicienii locali ai serviciului german de schimb academic.

Președintele Germaniei, va vizita Muzeul de Etnografie și Colegiul de Inginerie din Strășeni și va planta un copac în Grădina Botanică din Chișinau. Potrivit unui comunicat de presă vizita președintelui Germaniei este drept un semn de sprijin pentru cursul de reformă urmat de președintele Sandu și premierul Gavrilița.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture