Video// Percheziții matinale, efectuate de CNA și SIS pe Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar de corupție

CNA: Sunt implicați angajați ai Poliției de Frontieră.

Percheziții matinale efectuate de Ofițerii de urmărire penală din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA) și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS) pe Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar de corupție, transmite zdg.md.

În cadrul investigației potrivit reprezentanților CNA sunt vizați angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

„Este un dosar complex, pornit pe 23 iunie curent, în baza unor informații operative, care au condus la identificarea mai multor episoade de pretindere de mita de la pasagerii curselor avia, pe sensul ieșirii din R. Moldova. Mai exact, investigațiile vizează implicarea unor angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în estorcarea de mijloace financiare pentru facilitarea traversării frontierei cu încălcarea regulilor anti Covid”, a declarat purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture