Președinția donează mobilier și echipament pentru dotarea atelierelor de instruire practică destinate viitorilor bucătari

Lotul de mobilă și echipament tehnic a fost cumpărat acum doi ani pentru cantina Președinției, dar, după reevaluarea recentă a necesităților instituției prezidențiale, s-a constatat că acesta nu poate fi utilizat în clădire din considerente tehnice.

0

Mai multe instituții de învățământ profesional tehnic din țară au primit în dar de la Președinție loturi de mobilier și echipament tehnic pentru dotarea atelierelor de instruire practică la meserii și specialități din domeniul alimentației publice. Anunțul a fost făcut de Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Astfel Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor de la Bălți, Școala Profesională Bubuieci, Școala Profesională Căușeni și Școala Profesională din mun. Ceadîr-Lunga și-au completat atelierele de instruire practică pentru viitori bucătari, brutari, cofetari și chelneri.

Circa 700 de elevi vor beneficia de condiții mult mai bune pentru dezvoltarea competențelor profesionale. Beneficiază de donație și Liceul Pro Succes din Chișinău, cunoscut prin promovarea incluziunii educaționale a elevilor cu cerințe educative speciale. Mai mult ca atât instituția va amenaja în sediul nou o cantină pentru elevi.

Menționăm faptul că lotul de mobilă și echipament tehnic a fost cumpărat acum doi ani pentru cantina Președinției, dar, după reevaluarea recentă a necesităților instituției prezidențiale, s-a constatat că acesta nu poate fi utilizat în clădire din considerente tehnice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture