În urma unui accident, o mașină a intrat într-o clădire din Chișinău

Oamenii legii urmeză să stabilească toate circumstanțele incidentului și să determine cine se face vinovat.

0
Un accident grav cu implicarea a două autoturisme s-a produs astăzi în capitală la intersecția străzilor Kogălniceanu și Pușkin. Fotografii și detalii despre momentul impactului au fost publicate în grupul de pe Facebook, chisinau.fail.
Potrivit imaginilor surprinse de un martor ocular, ambele mașini au fost avariate în urma unui accident. Unul dintre automobile chiar a zburat într-o casă situată lângă carosabil.
Potrivit Publika un şofer, de 28 de ani, circula cu viteză pe banda rezervată transportului public, la culoarea roşie a semaforului de pe strada Aleksandr Pușkin. Conducătorul auto, de 30 de ani, se deplasa regulamentar, pe strada Mihail Kogălniceanu, la culoarea verde. În clipe numărate, cele două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a fost proiectată pe scări. Potrivit şoferului care a ajuns cu automobilul de trepte, totul s-a produs atât de rapid, încât nu a reușit să evite impactul. Acesta avea în dreapta sa un pasager, care s-a ales cu o sperietură zdravănă.
Proprietarul agenţiei imobiliare a povestit că a scăpat viu şi nevătămat ca prin urechile acului. Acesta abia ajunsese la muncă şi deschise oficiul, când a observat maşina ce s-a izbit puternic în uşile instituţiei.

Oamenii legii urmeză să afle toate detaliile incidentului și să determine vinovatul de producerea impactului.
Foto: chisinau.fail
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture