Prețurile la imobilele din Bălți, în creștere

Pandemia de coronavirus a influențat diferit sferele economiei. Piața imobiliară nu este o excepție. Însă în acest sector realitatea nu a corespuns prognozelor. La începutul pandemiei agenții imobiliari evaluau, că imobilele se vor ieftini iar prețurile vor scădea drastic. Însă acest lucru nu sa întâmplat.

Mai multe bunuri au fost scoase de la vânzare. În pofida la aceasta, prețurile la imobile au crescut cu 5-8%. Iar cererea de cumpărare a apartamentelor nu a devenit mai mică.

Experții în imobiliare explica aceasta, prin faptul că pentru mulți achiziționarea unei locuințe presupune o investiție stabilă în ziua de mâine. În timpul de criză mulți încearcă să mențină capitalul, investindul într-o achiziție sigură.

Potrivit agenților, emobilele pe piețele la mâna a doua au început să fie căutate mai puțin în cazul în care nu corespunde standartelor europene. Așa cum 90% dintre cazuri, cumpărătorii iau credite pentru achiziții, ei doresc să cumpere o locuință complet dotată.

Specialiștii sunt de părerea, că piața locuințelor nu va fi afectată: fluxul cursului valutar și cererea pentru credite doar vor accelera vânzările. Cei, care planifică de a cumpăra imobile, experții le recomandă să se grăbească, însă cu toate acestea să calculeze toate riscurile și posibilitățile, în special dacă este vorba despre achiziționarea unei locuințe în credit.

В Бельцах растут цены на недвижимость

В Бельцах растут цены на недвижимость

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 5. Oktober 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe