PRIMA FEMEIE PRIMAR A BUCUREȘTIULUI

Candidatul Alianței PSD, Gabriela Firea, a câştigat Primăria București, obținând peste 40% dintre voturi. Principalii contracandidaţi ai acesteia, candidatul Partidului Uniunea Salvați Bucureștiul, Nicuşor Dan, şi candidatul Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu, au obținut 30,517% și respectiv 11,196%, potrivit digi24.ro.

Sunt recunoscătoare pentru votul pe care l-am primit astăzi. Nu ne lăudăm cu reuşită ci trecem direct la treabă. În continuare vreau un Bucureşti în care străzile sunt curate, în care există un medic în fiecare cabinet şcolar, în care deciziile primăriei sunt luate în mod transparent, iar cetăţenii sunt consultaţi asupra problemelor importante. Voi fi un primar care se luptă pentru oameni. Zilele următoare vom prioritiza problemele pe care le are capitala şi vom începe să acţionăm. Felicitări tuturor candidaţilor! Felicitari colegilor mei din Bucureşti şi din România!“, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture