Primăria decide cum să repare drumul, astfel încât să nu fie distrus de camioane

Autoritățile bălțene caută o soluție pentru soluționarea problemei asociată cu deplasarea vehiculelor grele pe unul dintre drumurile din oraș – camioanele grele au distrus strada Heciului.

Agenții economici îl acoperă periodic cu moloz. Dar acest lucru nu salvează situația. Locuitorii propun păvarea drumului cu asfalt vechi – care este scos de pe alte drumuri în timpul reparațiilor majore. Totuși, potrivit primarului interimar, astfel de reparații nu vor ține mult.

Strada, crede Nicolai Grigorișin, ar trebui să fie amenajată cu plăci de beton, așa cum s-a făcut în 2014 cu strada Testemițeanu. În bugetul local nu există încă bani, însă primarul interimar a promis că autoritățile locale vor încerca să găsească fonduri pentru reparația capitală a acestui drum.

Reparația tuturor drumurilor din Bălți necesită peste 100 de milioane de euro. Această sumă include și înlocuirea rețelelor subterane. Banii alocați orașului din fondul rutier pentru reparații rutiere sunt într-un deficit catastrofal.

Amintim, că Consiliul Municipal Bălți a împuternicit primăria să încheie un contract de împrumut în valoare de 60 de milioane de lei cu 7,35 de procente pe an. Banii vor merge pentru restabilirea infrastructurii rutiere din Bălți.

Мэрия решает, как отремонтировать дорогу, чтобы ее не разбивали фуры

Мэрия решает, как отремонтировать дорогу, чтобы ее не разбивали фуры

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 28. September 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture