Primaria municipiului Bălți planifică achiziționarea unui vehicul special pentru curățarea trotuarelor

În municipiul Bălți, ar putea apărea o autospecială pentru curățarea trotuarelor. Administrația orașului mai anunță că Proiectul ,,Oraș Pietonal” va fi implimentat în acest an și vor fi amenajați 14 km de trotuar. Plăcile de pavaj urmează a fi procurate în curînd.

Administrația locală din Bălți intenționează să cumpere un vehicul special pentru curățarea trotuarului. Despre aceasta a anunțat viceprimarul Nicolai Grigorișin în cadrul ședinței cu șefii întreprinderilor municipale. El a precizat că anul acesta administrația locală va continua implimentarea proiectului  „Oraș pietonal”. În cartierele orașului vor fi pavați 14 km de trotuar. Nicolai Grigorișin a menționat că tehnica destinată curățerii pavajului este utilizată și în alte orașe.

Nicolai Grigorișin a menționat că primordial este procurarea unui echipament de calitate, pentru a evita cheltuielile pentru ulterioare reparații. 

Specialiștii i-au măsurile necesare pentru a procura dalele, ce vor fi așezate pe trotuare. Potrivit lui Renato Usatîi, plăcile de pavaj vor fi calitative – cu bucăți de granit.

Бельцкая мэрия рассматривает возможность покупки уборочной тротуарной спецмашины

Бельцкая мэрия рассматривает возможность покупки уборочной тротуарной спецмашины

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 6. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture