Primăria stabilește rutele pentru troleibuzele autonome

Itinerariul pentru troleibuzele autonome care vor apărea în curând pe drumurile din Bălți, a început să fie pus la punct. Cum a fost menționat anterior de către responsabili acestea vor circula spre cartierele din oraș unde troleibuzele obișnuite nu au acces, printre care Podul Chișinăului și cartierul Dacia. Totoși o decizie finală în acest sens va fi luată în luna septembrie.

Administrația locală stabilește rutele pe care vor circula troleibuzele autonome. Amintim că, se preconizează ca acestea să circule spre cartierul Dacia. Dar și către Podul Chișinăului. Se presupune că vor merge spre cimitir și se vor întoarce la sensul giratoriu. Despre aceasta a relatat Nicolai Grigorișin, menționând că autoritățile locale vor lua decizia finală în luna septembrie a acestui an.

Mai multe cereri din partea bălțenilor au parvenit cu privire la strada 31 August. Viceprimarul a declarat că circulația troleibuzelor pe strada nominalizată nu este posibilă, însă locuitorii cartierului nu vor fi lăsați fără transport public. Cel mai probabil pe această stradă va circula un microbuz sau un autobuz.

Troleibuzele autonome noi pentru municipiu sunt achiziționate cu fonduri de la Banca Europeană. Proiectul ar trebui să fie finalizat până la sfârșitul anului 2020. Transportul electric autonom va deservi cartierele care nu sunt conectate la rețeua electrică pentru troleibuze – partea inferioară a cartierului Dacia, cartierul 8, Molodova și Podul Chișinăului.

Primăria stabilește rutele pentru troleibuzele autonome

Primăria stabilește rutele pentru troleibuzele autonome

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 6. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture