Primarul unei localități din Sîngerei și mebrii familiei sale testați pozitiv la COVID-19

Bilanțul celor infectați cu COVID-19 în raionul Sîngerei a ajuns la 6 persoane. 3 au fost înregistrate în orașul sîngerei, iar altele 3 au fost anunțate ieri seara într-o localitate a raionului. Primarul satului Chișcăreni, soția și fiul acestuia ar fi infectați cu coronavirus. Localnicii de acolo spun că bărbatul avea simptome de câteva zile, însă nu s-a adresat la medic.

Alte 3 cazuri de COVID-19 au fost confirmate la Sîngerei. Este vorba despre primarul satului Chișcăreni, raionul Sîngerei, soția și copilul acestuia. Autoritățile au anunțat ieri, 29 martie despre alte 3 cazuri de coronavirus înregistrate în raionul respectiv. Ulterior, Arcadie Covaliov, primarul orașului Sîngerei a venit cu precizări privind noile cazuri. Acesta a vorbit despre cele 3 persoane într-un live pe facebook.

Reporterul TV8.md a vorbit la telefon cu câțiva localnici din Chișcăreni, care au spus că știu despre faptul că primarul este bolnav de coronavirus. Potrivit unui bărbat, care cunoaște bine familia, Ion Cioina avea simptome de boală de mai multe zile, dar nu s-a adresat la medic din start, crezând că este vorba de o banală răceală.

Bărbatul ne-a mai spus că primarul a mers personal la sătenii care au revenit de peste hotare pentru a-i informa că trebuie să stea autoizolați la domiciliu și putea să se infecteze, dar în sat nu au fost confirmate, deocamdată, alte cazuri de boală.

Contactat astăzi de TV8, primarul orașului Sângerei, Arcadie Covalev, a declarat că știe numele persoanelor infectate din Chișcăreni, dar nu are dreptul să le divulge. Astfel, el nu ne-a putut confirma dacă este vorba despre primarul de Chișcăreni și membrii familiei sale.

Primarul unei localități din Sîngerei și mebrii familiei sale testați pozitiv la COVID-19

Primarul unei localități din Sîngerei și mebrii familiei sale testați pozitiv la COVID-19

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 30. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture