Primul film în spațiu. 12 zile de aventură cinematografică la bordul Stației Spațiale Internaționale pentru a filma scenele

Actorii s-au întors pe Pământ duminică dimineața.

Au petrecut 12 zile la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS) pentru a filma primul film în spațiu. Actorii s-au întors pe Pământ duminică dimineața.

Capsula Soyuz MS-18 a transportat actriţa Iulia Peresild, în vârstă de 37 de ani, regizorul Klim Shipenko, de 38 de ani, şi respectiv cosmonautul Oleg Noviţki. Primul din capsula Soyuz MS-18, a ieșit Oleg Noviţki, acesta a fost întâmpinat de directorul Roscosmos, Dmitri Rogozin, căruia i-a spus: “Totul este bine!”. Iulia Peresild, este actrița care interpretează rolul principal în film. Aceasta a fost selectată din aproximativ 3.000 de candidate. Iuliana Peresild a fost scoasă din capsulă în aplauzele celor prezenți. Regizorul filmului Klim Șipenko, în vârstă de 38 de ani, a apărut ieșind din capsulă, vizibil fiind foarte obosit, dar acesta nu a ezitat să zâmbească, fluturând mâna către camerele de luat vederi.

Filmul dat poartă titlul de “Provocare”, ideea de bază fiind un chirurg care pleacă la bordul ISS pentru a salva viața unui cosmonaut în spațiu. În contextual rivalității ruso-americane, filmul dat devine o aventură cinematografică ce capătă noi aspecte pentru explorarea spațiului, la circa 60 de ani după ce primul om Iurii Gagarin a fost pus pe orbită de URSS.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture