Primul mesaj al lui Filip Kirkorov după Eurovision, dedicat Nataliei Gordienko

Filip Kirkorov a venit cu prima reacție, publicând un mesaj, adresat în mare parte interpretei Natalia Gordienko, transmite Știri.md.

La o zi după încheierea competiției muzicale, producătorul Filip Kirkorov a venit cu un mesaj de recunoștință pentru Natalia Gordienko.

„Încă o pagină a Eurovisionului a fost întoarsă… A fost cel mai special an din toată istoria concursului, o știu prea bine. Și sunt bucuros că într-un an dificil ca acesta, alături de mine a fost talentata, curajoasa și adorabila Natalia Gordienko. Îți mulțumesc, Natașa, pentru dedicație și sinceritate, atitudine pozitivă și energie.

Ești un soare. Mândria Moldovei! Și te felicit cu recordul. Anume tu ai reușit să interpretezi cea mai lungă notă în toată istoria de 65 de ani a Eurovisionului.

Tocmai 17 secunde! Sunt sigur că această lună de mai va deveni trambulina activității tale artistice. Îți doresc să le reușești pe toate! Apreciez și îți sunt recunoscător pentru aceste zile minunate și emoții!”, este mesajul lui Filip Kirkorov adresat Nataliei Gordienko.

La rândul său, artista a venit cu o reacție în comentarii: „Mulțumesc, dragul meu prieten, profesor și frate mai mare. Voi fi mereu recunoscătoare pentru că mi-ați dat ocazia să-mi realizez visul! Vă mulțumesc pentru apelul din noaptea de Crăciun și pentru basmul pe care mi l-ați dăruit! Vă mulțumesc pentru sfaturi, uneori stricte și în același timp, complimente minunate! Doar dvs. puteți face asta! Să încărcați și să lansați o rachetă în spațiu. Zborul este excelent! Avem noi galaxii de descoperit. Vă iubesc foarte mult! Sunteți unic și incredibil! Demonstrați că imposibilul este posibil!”

Foto: Știri.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture