Prins de carabinieri cu 20 pachețele de substanță interzisă

Tânărul de 26 ani a fost reținut și condus la IP Rîșcani.

Un bărbat ce avea un comportament suspect a fost prins de carabinieri cu 20 pachețele de substanță interzisă, se arată într-un comunicat emis de IGC al MAI.

Potrivit oamenilor legii în urma verificărilor, asupra acestuia au fost depistate 20 de pachețele în care se afla o substanță vegetală de culoare verzuie ce avea un miros specific asemănătoare drogurilor care urmau a fi comercializate. La fața locului a fost solicitată Grupa Operativă a IP Rîșcani. Bărbatul a recunoscut că la domiciliu său din sectorul Buiucani, acesta mai deține încă 7 pachețele cu droguri.

În urma declarațiilor oferite pachețelele cu droguri au fost ridicate și transmise spre expertiză. Tânărul de 26 ani a fost reținut și condus la IP Rîșcani. La momentul actual IP Rîșcani de comun cu Grupa Specializată Antidrog urmează a fi stabilite toate circumstanțele pe caz.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture