Producătorul de troleibuze noi autonome pentru Bălți, a fost anunțat

Constructorul pentru cele 10 troleibuze autonome, care vor circula pe unele străzi din Bălți unde accesul celor cu fir este imposibil, a fost desemnat. Viceprimarul de Bălți a sugerat responsabililor de la întreprinderea municipală ,,Direcției de Troleibuze”, să contacteze uzina din Ucraina care se va ocupa de producerea transportului în comun, pentru a pune la punc aspectul mijloacelor de transport. La capitolul culori, troleibuzele vor fi în culorile drapelului municipiului Bălți.

Noile troleibuze autonome vor fi vopsite în culorile drapelului municipiului Bălți. Acest lucru a fost discutat în cadrul unei întâlniri de lucru a primăriei. Viceprimarul Nicolai Grigorișin, a anunțat că concursul de producere a troleibuzelor autonome pentru Bălți a fost câștigată de socitatea pe acțiuni ,,Litan”, care asigură cu transport auto înterprinderea de stat ucraineană „Uzina de construcție a mașinilor de sud”. Viceprimarul a dat indicații conducerii ,,Direcției de Troleibuze” din Bălți pentru a contacta reprezentanții ,,Iujmaș”  și pentru a discuta detaliile cu privire la aspectul troleibuzelor.

Reamintim că proiectul pentru achiziționarea a celor 10 troleibuze autonome este realizat cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucții și Dezvoltare. Transportul electric autonom va deservi localitățile în care nu circulă linii de troleibuz – cartierul Dacia, Cartierul 8, Molodova și podul Chișinăului. Împreună cu acest proiect, este planificată și finalizarea reconstrucției străzii Conev, pe care va fi extinsă zona pietonală, vor fi dotate facilitățile de parcare și va apărea iluminarea modernă.

Producătorul de troleibuze noi autonome pentru Bălți, a fost anunțat

Producătorul de troleibuze noi autonome pentru Bălți, a fost anunțat

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 20. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture