Proiectul privind statutul mun.Bălți în Parlament, în prag de alegeri locale noi

Statutul mun.Bălți, a devenit din nou subiect de discuții, mai multe detalii aflăm de la deputații Parlamentului Boris Marcoci și Liliana Grosu în cadrul emisiunei de astăzi.

1. Proiecte similare au fost înregistrate și de alți deputați din Bălți, însă fără rezultat, cum credeți, veți reuși?
2. Ați obținut avizele Guvernului și a respectivelor comisii parlamentare?

3. Ce presupune acest statut, mai detaliat dacă se poate despre cele mai importante stipulări ale statutului? Ce beneficii va aduce bălțenilor?

4. Dacă vorbim despre taxele pentru drumuri, cîti bani vor rămâne în Bălți? Și dacă rămân în oraș, in cât timp s-ar putea să reparăm toate drumurile municipiului?

5. Impozitele din veniturile persoanelor fizice și juridice vor rămâne în ce volum, și dacă rămâne la noi, care probleme, în viziunea dvs necesită rezolvare în primul rând?

6. Care vor fi competențele lărgite ale primarului?

7. Domnul Marcoci, cum a trecut astăzi înregistrarea candidaturii Dvs la alegerile locale noi in calitate de candidat la fotoliu de primar?

8. Acest proiect de lege a fost înaintat de dumneavoastră în prag de alegeri locale noi, care vor avea loc pe 21 noiembrie 2021.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture