Proprietarul unui restaurant: „Regulile de muncă propuse de guvern sunt departe de realitate”

Mulți dintre proprietarii restaurantelor și cafenelelor din Moldova consideră că regulile elaborate de autorități pentru reluarea treptată a activității sunt departe de realitate. Aceștia propun guvernului să discute cu antreprenorii și să decidă împreună reguli care pot fi ușor respectate și care nu încalcă drepturile omului.

Potrivit antreprenorului, Serghei Chiseliov, el este nevoit să cheltuiească, mii de lei pentru echipamentele de protecție. Totuși el consideră că acestea nu sunt atât de eficiente.

Amintim că restaurantele și cafenelele din R.Moldova și-au sistat activitatea pe 15 mai din cauza stării de urgență instaurată în țară. Starea de urgență a expirat la data de 15 mai, totuși sectorul HoReCa nu și-a reluat încă activitatea. Potrivit experților circa 15 la sută din restaurantele și cafenelele din Moldova nu vor rezista după pandemie.

Владелец ресторана: «Предлагаемые правительством правила работы оторваны от реальности»

Владелец ресторана: «Предлагаемые правительством правила работы оторваны от реальности»

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 29. Mai 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe