Protest la Bălți Comercianții cer timp pentru a-și realiza marfa

Comercianții magazinului ,,Unic” din Bălți au organizat o nouă acțiune de protest. Recent oamenii au fost anunțați că din august centrul comercial intră în reparații, iar ei nu se vor mai putea întoarce la locurile de muncă. Vânzătorii au cerut ajutorul adiministrației locale. Aceștea solicită proprietarilor timp pentru a-și realiza marfa. Mai mult ca atât contractele încheiate cu comercianții expiră în anul 2022.

Deși toți vâzătorii au contracte de arendă până în anul 2022, proprietarii magazinului îi îndeamnă la rezelierea acestuia până în august curent. Despre lucrările de reconstrucție, vânzătorii au aflat acum 2 luni. Mulți antreprenori au investit bani pentru produse noi, dar nu le vor putea vinde.

La moment administrația locală poartă dialog cu proprietari magazinului și cer răgaz, până la sfârșitul anului 2021.

Administrația locală a promis oamenilor, că nu va emite nici un document pentru a permite careva lucrări de reconstrucție, până nu v-a fi găsită vreo soluție. În centrul comercial Unic, lucrează peste 250 de oameni.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture