Provocare pentru purtătoarea de cuvânt a Nataliei Gavrilița. Aceasta va vinde azi cărți! Unde o puteți găsi

Provocarea a venit din partea unei librării din țară și va dura o singură zi.

0

Anastasia Taburceanu, purtătoarea de cuvânt a prim-ministrei Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, va încerca pentru o zi meseria de librar. Provocarea a venit din partea unei librării din țară și va dura o singură zi – azi, transmite realitatea.md

Îi plac cărțile SF și cu bucurie îi place să asculte pe alții cum vorbesc despre cărți și artă. Atunci când nu mai are inspirație și nu-i mai ajung cuvinte pentru a scrie texte, citește poezii (cel mai des e o carte de-a lui Grigore Vieru), deoarece ritmul și rima vin în ajutor tot timpul”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a librăriei „Cartego”.

În contextul dat, pe parcursul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie curent, între ora 12:00 și 18:00, o veți găsi pe Anastasia Taburceanu la Cartego. În plus, vă veți putea alege cu o carte pentru ultimul weekend din această toamnă.

Anastasia Taburceanus deține o experiență de peste circa 10 ani în comunicare și relații cu mass-media. Aceasta a activat în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, USAID Moldova și proiecte europene. Anastasia Taburceanu are studii de licență în Științe ale Comunicării, studii de masterat în comunicare publică și filosofie, antropologie și management cultural.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture