Purtarea măștilor la lecții pentru școlari este opțională

Noul an școlar va începe cu noi reguli legate de restricțiile coronavirusului. Fiecare copil ar trebui să poarte mască respiratorie cu el, dar nu este necesar să le pună în timpul orelor. Masca este pusă doar dacă elevul se apropie de masa profesorului. Cât despre profesori, ei vor fi întotdeauna cu măști.

Despre aceasta a vorbit directorul unuia dintre liceele din Bălți, Valentina Ivanova. Părinții trebuie să-și asigure copilului nu numai mască, ci și un antiseptic personal. Restul surselor de protecție vor fi asigurate de stat.

Comisia Națională de Sănătate Publică de Urgență a emis mai multe recomandări și instrucțiuni pentru instituțiile de învățământ. Lecțiile vor dura 30 de minute, elevii nu se vor schimba dintr-o clasă în alta.

Amintim că părinții nu vor avea acces în școli. Elevii vor fi întâmpinați de un profesor care le va verifica starea de sănătate și temperatura.

Ношение масок на уроках для школьников не обязательно

Ношение масок на уроках для школьников не обязательно

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 26. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture