RENATO USATÎI : NOI TREBUIE SĂ FACEM TOT POSIBILUI, SĂ NU DEZAMĂGIM OAMENII

143

La Bălți, a avut loc ședința de constituire a Consiliului municipal. Astfel, liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, și-a asumat oficial funcția de șef al capitalei de nord.

Renato Usatîi, primarul municipiului Bălți

«Наша задача быть образцовым муниципальным советом. Я приложу все свои усилия для того, чтобы у нас был диалог со всеми фракциями и независимыми советниками. Мы должны решать проблемы горожан. Мы должны сделать все для того, чтобы люди в нас не разочаровались».

Primarul capitalei de nord a subliniat că este deschis pentru dialog cu diverse agenții guvernamentale și ONG-uri: „Voi face totul pentru a mă asigura că fiecare funcționar al primariei are acces la mine”. El a menționat,  că dialogul este singura cale, care va conduce la o îmbunătățire a calității vieții cetățenilor.

De asemenea, în cadrul  ședințe deconstituire a  consiliului, Elena Grițco a declarat crearea fracțiunii Partidului Nostru, care a inclus 23 de consilieri. Ea a fost alesă președintele  fracțiuni.

Elena Grițco, Președinte al facțiunii PN  în Consiliul municipal

«Я приветствую всех советников. Я рассчитываю на то, что наша с вами работа окажется полезной для Бельц».

Renato Usaîi a înscris sprijinul a 62% din alegători din primul tur de alegeri. Judecătoria  din Bălți i-a aprobat mandatul pe 1 noiembrie 2019. Atunci liderul PN a scris pe Facebook că începe o nouă etapă în dezvoltarea municipiului  Bălți și că intenționează să transforme  orașul într- un model pentru întreaga țară.

Cmentariile sunt închise