Renato Usatîi profund indignat de cazul băiatului agresat de un matur

Scandalizat de cazul băiatului din Bălți, agresat de un bărbat și filmat pe telefon, Renato Usatîi a decis să-l ajute și să-i cumpere cărți din care întradevăr va avea de învățat

Cazul băiețelului din Bălți, care a fost agresat de un bărbat pe un teren de joacă, și care a scandalizat dar a și solidarizat moldovenii, a ajuns în vizorul lui Renato Usatîi, care deja a luat legătura cu mama copilului. Într-un filmuleț live din seara zilei de 12 august, Usatîi a declarat că va dona familiei 20 de mii de lei. Deoarece din informația pe care o deține, familia are o situație financiară dificilă, iar în casă nu au nici măcar frigider.

La fel Usatîi, a menționat că o astfel de aplanare a situației, atunci când copii se lovesc, pentru că sunt copii, pur și simplu este incorectă.

Cu o sugestie a venit și pentru persoana, care îi spunea copilului să-și ceară scuze, iar tot acest proces îl filma cu telefonul.

Ranato Usatîi s-a arătat plăcut surprins și de faptul, că în special tinerii din toată țara sau solidarizat cu un seamăn de-al lor. În replică Usatîi a declarat că încă mai crede în potențialul patriotic, al tinerei generații, iar ei vor putea schimba situația din Moldova.

Renato Usatîi profund indignat de cazul băiatului agresat de un matur

Renato Usatîi profund indignat de cazul băiatului agresat de un matur

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 13. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture