Restricții Noi: La Bălți a fost instituit cod portacaliu de alertă

Din cod galben de alertă, municipiul Bălți a trecut în cod portocaliu. Decizia a fost luată pe 3 august de către Comisia Municipală de Sănătate Publică. Motivul este creșterea numărului de cazuri noi de Covid-19. Potrivit Secției Sănătate din cadrul primăriei , rata incidenței prin infecția de Coronavirus a crescut semnificatov, de aceea măsurile anti-epidemice au fost înăsprite.

Specialiștii reamintesc masca de protecție este obligatorie în locuri aglomerate și spații închise, magazine și în transportul public. De asemenea, administratorii instituțiilor, organizațiilor și întreprinderilor sunt îndemnați să informeze angajații despre importanța vaccinării împotriva Covid-19

Secția Sănătate invită toți cetățenii să participe la maratonul de vaccinare. Rodiucova ne-a informat că pe parcursul weekend-ului trecut, punctul de vaccinare a dat rezultate bune. Acest punct va funcționa și duminica viitoare.

Menționăm că duminica trecută în cadrul punctului de vaccinare din piața centrală, s-au imunizat 104 persoane, de două ori mai mult comparativ cu primul weekend.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture