REȚINUȚI PENTRU RĂPIREA A TREI AUTOMOBILE

Doi tineri de numai 20 de ani au fost reținuți pentru răpirea a trei automobile. Motivul invocat de ei, a fost că nu au unde să doarmă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Bălți, bănuiții, originari din municipiul Bălţi şi raionul Drochia, au fost reținuți pe urme fierbinți la data de 22 martie curent.

Poliția a stabilit că tinerii comiteau infracțiunile pe teritoriul municipiului Bălţi, în regiunile «Dacia» şi «Pămînteni», în perioada de 13-22 martie. Bănuiții au reușit să răpească trei automobile de marca «Opel», «Nissan» şi «Mazda».

Două dintre mașini au fost găsite abandonate în raioanele Drochia şi Rîșcani, iar cel de-al treilea automobil a fost găsit la Bălţi. Culmea e că hoții au ascuns bunurile furate anterior, în ultima din mașini, unde au și fost prinşi în flagrant.

Tânărul din Bălţi nu este la prima abatere de la lege. Potrivit poliției acesta are antecedente penale pentru săvîrşirea faptelor similare.

Bănuiții riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 5 ani.

Poliţiştii recomandă proprietarilor de maşini să parcheze în locuri bine iluminate şi să nu lase în interior obiecte de preț.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture