S-a aflat cine a furat trandafiri din răzoarele cu flori: poliția a găsit hoții

Hoții de trandafiri, care au furat florile din răzoarele amenajate toamna trecută de angajații de la spații verzi, au fost identificați de către polițiști. Aceștea sunt originari din Bălți. Acum întreprinderea municpală pregătește actele pentru ai da în judecată pentru faptele săvârșite. 

Poliția i-a găsit pe hoți care au furat trandafirie din răzoarele cu flori din Parcul Victoriei. Despre aceasta marți, 11 august, a anunțat șefa întreprinderii municipale „Amenajarea teritoriului şi spaţii verzi Bălţi” Svetlana Novicova. Potrivit acesteia, vandalii au fost sancționați pentru săvârțirea contravenției, iar compania a pregătit actele pentru a merge în instanța de judecată. Svetlana Novicova le-a mulțumit polițiștilor pentru identificarea hoților. S-a aflat că aceștea sunt bălțeni.

Potrivit Svetlanei Novicova, din Parcul Victoriei au fost furate 315 tufari de trandafiri, pe care angajații întreprinderii municipale le-au plantat toamna trecută.

Выяснилось, кто крал розы с клумб: цветочных воров нашли

Выяснилось, кто крал розы с клумб: цветочных воров нашли

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 12. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture