S A ,,CET-Nord” vine cu un îndemn de direcționare a suportului primit către persoanele care necesită un ajutor suplimentar

0

În contextul crizei în sectorul energetic și implementării mecanismului de compensare a tarifelor la energia termică, S A ,,CET-Nord” vine cu un îndemn de direcționare a suportului primit de la Guvern către persoanele cu venituri mici.Astfel, cetățenii care doresc să contribuie la susținerea păturilor social vulnerabile în această perioadă dificilă, pot refuza la dreptul de compensare a diferenței de preț pentru consumul energiei termice.

,,Venim cu un îndemn de direcționare a suportului acordat în temeiul Legii nr. 192 din 25 noiembrie 2021 „Cu privire la compensarea diferenței de preț pentru consumul de gaze naturale/energie termice în perioada rece a anului” către populația care necesită un ajutor suplimentar.”, se arată în comunicatul instituției. 

În acest sens, consumatorii de energie termică, care doresc să renunțe la compensarea diferenței de preț pentru consumul energiei termice, pot să depună cererea la sediul SA  „CET-Nord” sau online, accesând pagina web: www:cet-nord.md, rubrica Info consumatori, selectând subrubrica Refuz compensare. https://cet-nord.md/ro/clients/kompensatsiya-2.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture