Bătaie între două femei la Anenii Noi. Una dintre ele a fost lovită cu o coadă de topor

0

Bătaie între două femei la Puhăceni, Anenii Noi. O femeie de 35 de ani a fost lovită cu o coadă de topor în urma unui conflict cu o consăteană, de 58 de ani, informează TV8.

Incidentul a avut loc duminică seară, 16 ianuarie. Poliția din Anenii Noi a fost sesizată în jurul orei 21:00 precum că în localitatea Puhăceni s-a iscat o bătaie între două persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cele două femei ar fi băut alcool împreună, iar după, între ele s-ar fi iscat un conflict, în urma căruia persoana de 58 de ani ar fi lovit-o de mai mule ori în regiunea capului cu o coadă de topor pe femeia de 35.

Victima a fost preluată de un echipaj medical, fiind transportată la Spitalul Raional Anenii Noi pentru îngrijiri medicale.

Persoana bănuită de comiterea infracțiunii a fost reținută pe un termen de 72 ore, iar în cadrul audierilor aceasta și-a recunoscut vinovăția parțial.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture